Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Bericht: Land Rover op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 6

Bericht: Land Rover op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 6

Luxe en elektriciteit

14.01.2018

Op de stand van het Britse 4x4-merk vind je geen echte premières dit jaar, maar wel een nieuwkomer die zeker de moeite waard is.

Bericht Land Rover op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 6Vorig jaar stond de Range Rover Velar immers nog niet op het Brusselse autosalon. Wie hem nog niet gezien heeft, rept zich best naar Paleis 6 om deze erg knap gestylede Range Rover van dichtbij te bekijken. Dit lijkt echt wel een concept car waaraan nummerplaten bevestigd zijn. Niemand zal ontkennen dat de Range Rover Velar présence heeft.

P400e

Bericht Land Rover op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 6Daarnaast laat de constructeur een nieuwe stap zien in zijn weg naar een elektrisch gamma. De grote Range Rover was reeds als dieselhybride te verkrijgen. Zowel de Range Rover als de Range Rover Sport krijgen er voortaan een plug-in hybride variant bij. Deze P400e versies koppelen een 2.0 turbobenzine viercilinder aan elektrische motoren die samen 404 pk kunnen ontwikkelen. 51 kilometer elektrisch rijbereik (theoretisch gemiddelde), 2,8 l/100 km en 65 g/km CO2 lezen we op de fiche.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.