Salon van Brussel 2016
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Land Rover – Paleis 6

Bericht: Land Rover – Paleis 6

Europees debuut voor Evoque Convertible

10.01.2016

Range Rover toont het Europese publiek in Brussel voor het eerst de Evoque Convertible, naast enkele andere interessante updates.

Gallerij: Bericht Land Rover – Paleis 6Land Rover blijft natuurlijk het offroadmerk bij uitstek, maar vooral via het luxelabel Range Rover wordt aangetoond dat een 4x4 toch ook een flinke dosis verfijning en frivoliteit kan leveren. Dat wordt nogmaals bewezen met de cabrioversie van de Evoque, die daarmee de eerste SUV met opklapbaar dak ter wereld wordt. Deze Evoque Convertible wordt uiteraard dé blikvanger op de stand in paleis 6.

Gallerij: Bericht Land Rover – Paleis 6Daar is verder het modeljaar 2016 van de ‘gewone’ Evoque te bewonderen, die naast een lichte restyling ook een nieuwe generatie Ingenium-motoren aangemeten krijgt. De Discovery Sport onderging een gelijkaardige behandeling, waarbij vooral de nieuwe dieselmotor een belangrijke troef wordt voor deze SUV.

His Majesty

Gallerij: Bericht Land Rover – Paleis 6De Range Rover SVAutobiography trekt dan weer voluit de kaart van luxe en vermogen, en is met zijn 550 pk sterke V8-compressormotor het krachtigste model dat het merk ooit produceerde.

Tenslotte toont Land Rover op de Heizel nog twee speciale reeksen van de Discovery – Landmark en Graphite – die uitpakken met extra luxe en uitrusting.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.