Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Bericht: Jeep op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 7

Bericht: Jeep op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 7

Jammer…

09.01.2018

Hij werd nochtans al enkele weken geleden onthuld, maar Jeep brengt de nieuwe generatie Wrangler jammer genoeg niet mee naar Brussel. Toch valt er voor het publiek nog voldoende nieuws te ontdekken.

Bericht Jeep op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 7Voor veel bezoekers wordt het vast wel de eerste kennismaking met de nieuwe Compass, een verschijning die we vooralsnog niet vaak gezien hebben op onze wegen. Hij staat ook nog maar aan het begin van zijn carrière, en is bovendien het eerste echt geloofwaardige aanbod van Jeep in deze klasse. De eerste generatie van de Compass kan je alleen maar als gebuisd bestempelen. Maar deze Compass heeft alles in zich om de cijfers van Jeep nogmaals een flinke boost te geven, zoals de kleine Renegade hem eerder al voordeed.

Grand Cherokee

Bericht Jeep op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 7De Grand Cherokee werd enkele maanden geleden opgefrist, maar zal nu voor het eerst in België ook met zijn stoere Trailhawk 4x4-pack aan de man worden gebracht. Bezoekers zullen kunnen vaststellen dat de kwaliteit van zijn interieur er nog op vooruit ging, al komt hij net tekort om aanspraak te maken op een premium-statuut. Daarvoor is het wachten op de toekomstige Grand Wagoner die in de loop van volgend jaar bij ons moet debuteren.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.