Salon van Brussel 2017
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Jeep op het Autosalon van Brussel 2017 – Paleis 5

Bericht: Jeep op het Autosalon van Brussel 2017 – Paleis 5

Nog een jaartje geduld

05.01.2017

Op de stand van de Amerikaanse 4x4-specialist heerst de rust voor de storm. Dit jaar valt er maar weinig nieuws te rapen, maar het is wel een kans om een bekroond gamma te (her)ontdekken.

Gallerij: Bericht Jeep op het Autosalon van Brussel 2017 – Paleis 5Jeep heeft voldoende in zijn gamma om een interessante stand te vullen. Maar pas in 2018 mogen we de volledig nieuwe Wrangler verwachten (onderhuids, want aan het uiterlijk zou weinig veranderen) en natuurlijk is er de Grand Wagoneer die Jeep een concurrent moet geven om het luxe-SUV’s als de Range Rover of de Porsche Cayenne moeilijk te maken. In afwachting zijn er vooral bekende producten te ontdekken.

Bestseller

Gallerij: Bericht Jeep op het Autosalon van Brussel 2017 – Paleis 5De niet te stuiten groei van het SUV-segment heeft Jeep geen windeieren gelegd: het merk doet niet anders dan 4x4-voertuigen. Zo is er de gouwe ouwe Wrangler, de imposante Grand Cherokee, de originele en overtuigende Cherokee en vooral het kindsterretje van de familie: de Renegade. Het is vooral dankzij dit model dat Jeep is kunnen groeien van 40.000 verkochte wagens in Europa in 2014 naar meer dan 100.000 in 2016.

Gallerij: Bericht Jeep op het Autosalon van Brussel 2017 – Paleis 5Een kleine anekdote: de Amerikaanse pers stond eerst bijzonder weigerachtig tegenover deze ‘mini-Jeep’, gebaseerd op de Fiat 500X en – oh, godslastering – niet eens in de Verenigde Staten geproduceerd. Maar al na de eerste tests is hij omarmd als een waardig lid van de familie. De Renegade is zijn statuut van bestseller meer dan waard.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.