Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Jeep Gladiator

Bericht: Jeep Gladiator

Klaar voor de strijd

20.11.2018

Nauwelijks enkele dagen voor zijn officiële onthulling op het autosalon van Los Angeles zijn de eerste beelden van een langverwachte pick-up op het net gelekt. Ziehier de Jeep Gladiator.

Gallerij: Bericht Jeep GladiatorJeep koestert de gedachte al enige tijd, maar heeft ze met de vorige generatie van de Wrangler nooit in een concrete productievorm willen gieten. Deze keer ligt dat anders. Hij komt echt, op het salon van Los Angeles nog wel. Dat loopt van 30 november tot 9 december en wij zijn aanwezig om verslag uit te brengen.

Zeldzaam

Gallerij: Bericht Jeep GladiatorDe lancering van de Jeep Gladiator zou wel eens een evenement op zich kunnen worden, en eigenlijk lijkt hij ook nu al van succes verzekerd. Hoe verbazend het ook op het eerste gezicht mag lijken voor een specialist in het offroadwerk als Jeep, maar eigenlijk heeft het merk maar weinig pick-ups voortgebracht in zijn geschiedenis. De jongste was de Comanche, op basis van de Cherokee. Die liep tussen 1985 en 1992 in productie. Maar weinig exemplaren zijn ooit de oceaan over geraakt. De Comanche was nog maar de derde pick-up van Jeep. Hij werd voorafgegaan door de Jeep Truck (1971 – 1988), die zelf volgde op de allereerste Gladiator die tussen 1962 en 1991 in productie was.

Gallerij: Bericht Jeep GladiatorWe weten nog niet welke technische kenmerken de nieuwe Jeep Gladiator krijgt, daarvoor is het wachten op zijn onthulling in LA. Maar het is wel duidelijk dat gezien het succes van de RAM pick-ups bij ons deze Jeep alle kans op slagen maakt. Om te beginnen omdat hij via het officiële dealernet zal worden verkocht en een fiscaal vriendelijker versie van de Jeep Wrangler wordt. Wedden?

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.