Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Jeep Cherokee Facelift

Bericht: Jeep Cherokee Facelift

Nieuwe benzinemotor

24.01.2018

Terwijl het grote publiek in Brussel tevreden moest zijn met de nieuwe Compass, liet Jeep op het Autosalon van Detroit de update van de Cherokee zien. Daarbij valt een nieuwe benzinemotor op.

Gallerij: Bericht Jeep Cherokee FaceliftDat is één van de vernieuwingen, want de Jeep Cherokee houdt er ook een nieuw design van de frontpartij op na, met een hertekende motorkap en volledig nieuwe lichtblokken. Die hebben led-technologie, maar ze laten hem ook toe om komaf te maken met zijn misschien net iets te originele stijl van voorheen. Ook de styling van de achterlichten is gewijzigd en globaal straalt hij nu iets meer klasse uit.

2.0 Turbo

Gallerij: Bericht Jeep Cherokee FaceliftHet interieur ziet er nog identiek hetzelfde uit. Alleen is de afwerkingskwaliteit er waarschijnlijk nog wat op vooruit gegaan, net als de materiaalkeuze. Maar die indruk moeten we nog in de praktijk bevestigd zien. Qua technologie blijft ook alles hetzelfde, met het UConnect-multimediasysteem dat Apple Car Play, Android Auto en de TomTom Live-diensten integreert. Er is keuze uit een touchscreen van 7-duim en ééntje van 8,4-duim. Jeep stelt wel dat de 4x4-technologie verbeterd is.

Gallerij: Bericht Jeep Cherokee FaceliftOnder de motorkap treffen we het belangrijkste nieuws aan: Jeep investeert in nieuwe benzinemotoren. Tot nu moesten dieselhaters en stoere Trailhawk-liefhebbers genoegen nemen met een 3.2 V6. Maar nu komt er een redelijker 2.0 turbomotor die op een iets fiscaal vriendelijker wijze 270 pk oplepelt.

De prijzen en de lanceringsdata zijn nog onbekend.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.