Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Jaguar i-Pace Concept – Meer dan alleen een elektrische Jag’

Vorige week heeft Jaguar iets erg ongewoon gedaan: het gras voor de voeten gemaaid van de spyshot-fotografen. Deze mooie beelden doen dromen van een mooie toekomst.

De i-Pace Concept, dat is een voorsmaakje van wat de eerste volledig elektrisch aangedreven Jaguar wordt. Hij staat aangekondigd voor 2018, met technische kenmerken die we als goede journalisten maar als ‘onder voorbehoud’ zullen bestempelen. Vierwielaandrijving? OK. Batterijen van 90 kWh? OK. Maar een 0 tot 100 km/u in 4 seconden en 500 kilometer rijbereik? Dat willen we nog wel eens zien.

Lady Godiva

Maar wat echt interessant is, is de beslissing van Jaguar om te breken met de traditie van gecamoufleerde prototypes en de i

OK, uit de beelden kunnen we de juiste afmetingen nog niet afleiden, terwijl i-Pace wel al duidelijk maakt dat hij tot de SUV-familie behoort zoals de F-Pace. Maar kijk eens goed naar de proporties van deze auto? Vergeet even dat hij vier deuren heeft en zeg ons: zou dit geen fantastisch uiterlijk zijn voor de eerste echt compacte Jaguar, als rivaal voor de Mercedes A-klasse, de Audi A3 en de BMW 1-reeks? Wij zouden zo tekenen.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

opel frontera 479

Nieuw: Opel Frontera is terug als compacte stoere SUV (2024)

Autonieuws
P90545211 highRes rimac-technology-cam

BMW’s nieuwste batterijenpartner is… Rimac!

Autonieuws
BRZ-Cup-CAR-BASIC 01

Subaru BRZ Cup Car kost amper 22.500 euro… in Japan

Autonieuws
Ontdek meer