Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Italian Car Passion

Bericht: Italian Car Passion

Het mooiste, het beste, het snelste

07.12.2015

Italië en auto’s. Dan krijg je schoonheid en snelheid, vaak verzameld. Autoworld bracht de mooiste exemplaren uit de Italiaanse autogeschiedenis samen en stelt tot en met 31 januari ‚Italian Car Passion’ tentoon.

Autoworld aan het Jubelpark is omgetoverd tot een ‚piazza’ met wijnbar waar enkele beroemde Italianen hebben plaatsgevat. Zo zie je de Ferrari 275 GTS die ooit nog van actrice Raquel Welch was, de De Tomaso Mangusta van Bertone, de Fiat 8V, een Iso Rivolta Grifo by Giugiaro uit 1963 en de Lancia B24 Spyder Pinanfarina die op het Brusselse Autosalon van 1956 werd onthuld. Maar ook doordeweekse auto’s als de Fiat Cinquecento Giadiniera kregen een plaats, en de driewiels Vespa Api.

Snelheid en schoonheid

Gallerij: Bericht Italian Car PassionItalian Car Passion laat het mooiste werk van de Italiaanse carrozeria’s zien. Niet alleen de oorspronkelijke Alfa Romeo ‚Disco Volante’, maar ook de moderne versie die Touring ontwierp. De Ferrari 250 SWB vertegenwoordigt de snelle Italianen, net als de Lancia Stratos en de moderne Ferrari’s en Lamborghini’s.

Lamborghini neemt als hoofdsponsor een bijzondere plaats in, en laat naast de Miura SV ook de Gallardo Spider, de Super Trofeo, de Murcielago Versace, de Aventador en de Huracan zien.

Tickets kosten 12 euro, kinderen tot 11 jaar betalen 6 euro. Daarmee kan je ook de vaste collectie van Autoworld bewonderen.

www.autoworld.be

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.