Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Interclassics Brussels

Bericht: Interclassics Brussels

Schoonheden aan de expo

06.11.2015

Voor zijn eerste editie op Belgische bodem, haalt Interclassics een pak schoonheden naar Brussels Expo. Citroën heeft 60 jaar Citroën DS te vieren en om het verhaal van Bugatti te vertellen, zijn er dertig van die Franse parels naar de Heizel gehaald. Niet te missen dit weekend.

Gallerij: Bericht Interclassics BrusselsInterclassics, dat is een tijdloos autosalon, passend op de Heizel dus. De beste oldtimerverkopers tonen er hun parels. Op een moment waarop de bank op je spaarcenten spuwt, is dit misschien het moment om naar een meer rendabele investering te kijken waar je ook meer plezier aan beleeft. Het is maar een tip. Porsche bijvoorbeeld, stelt er zijn ‚Classic Partner’ programma voor, dat ontwikkeld werd voor de eigenaars van oude Porsches. Technisch advies, een onderdelenprogramma en documentatie vormen de sleutel. Oh ja, en er staat een Porsche 959 op de stand.

DS

Gallerij: Bericht Interclassics BrusselsDaarnaast brengt Interclassics ook het verhaal van 60 Citroën DS. Op de eerste dag van zijn premiëre in oktober 1955 (Salon van Parijs) kreeg Citroën 12.000 bestellingen binnen. Een tijd waar Citroën alleen maar nostalgisch aan kan terugdenken.

Bugatti’s genie

Voor het tweede thema - de geschiedenis van Bugatti - brachten de organisatoren van Interclassics dertig Bugatti’s bijeen. Je kan er de genialiteit van Ettore en Jean Bugatti bewonderen aan de hand van de mooiste voorbeelden.

Interclassics, van 6 tot 8 november op de Heizel in Brussels Expo. Tickets via www.interclassics.be. 11,50 euro voor wie online betaalt, 14,50 euro aan de kassa.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.