Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Hyundai Santa Fe

Bericht: Hyundai Santa Fe

Zachter en veiliger

26.02.2018

Hyundai laat in Genève de derde generatie van zijn grote SUV Santa Fe zien. Daarbij schemert ook de ambitie van het merk door om te concurreren met meer luxueuze concurrenten.

Gallerij: Bericht Hyundai Santa FeNatuurlijk speelt het uiterlijk van de nieuwe Hyundai Santa Fe daarbij een rol. Net als de Kona krijgt hij twee paar lichtblokken vooraan, wat hem verzekert van een origineel gezicht. Mooi of niet? We zijn er nog niet uit. Hij wordt 7 centimeter langer (4,77 meter), 1 centimeter breder (1,89 meter) maar verliest 1 centimeter in de hoogte (1,68 meter). De nieuwe Santa Fe ziet er zo statiger en duurder uit dan zijn voorganger. Hij blijft ook als zevenzitter in de catalogus.

Veiliger

Gallerij: Bericht Hyundai Santa FeEen van de grote pluspunten van de nieuwe Hyundai Santa Fe is zijn rijkelijke veiligheidsuitrusting. Daaruit willen we twee nieuwe snufjes voorstellen. Er is de ‘safety exit assist’ die ingrijpt wanneer je parkeert. Indien de sensoren merken dat er een ander voertuig aankomt, verhindert hij dat je onachtzaam de deur zou openen. Misschien nog belangrijker: de ‘rear occupant alert’. Wanneer de bestuurder de auto verlaat, verwittigt een alarm hem van het feit dat hij iemand op de achterbank vergeten is. Het kan drama’s met kinderen in hete auto’s vermijden.

Met of zonder gps

Gallerij: Bericht Hyundai Santa FeDe laatste nieuwe vondst: het basis-audiosysteem omvat al een 7-duim aanraakscherm in kleur, Apple Car Play en Android Auto, waardoor u gewoon het navigatiesysteem van de telefoon kan gebruiken en de optie van het geïntegreerde navigatiesysteem niet hoeft te nemen.

De Hyundai Santa Fe krijgt drie dieselmotoren met vermogens van 150 pk, 182 pk of 197 pk. Er is ook een 2.4 viercilinder benzine met 185 pk. Ook een achttraps automaat is beschikbaar.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.