92ste Autosalon van Brussel
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Bericht: Hyundai op het Salon van Brussel 2014 - Paleis 4

Bericht: Hyundai op het Salon van Brussel 2014 - Paleis 4

Focus op sport

23.01.2014

In afwachting van de eerste sportieve modellen met het ‘N’-logo in het gamma brengt Hyundai al een sportief tintje op zijn stand met de WRC rallywagen en zijn voetbalsponsoring.

Hyundai maakte eigenlijk een debuut in mineur in de voorbije Rallye van Monte-Carlo, want beide i20 WRC’s van Thierry Neuville en Dani Sordo haalden de finish niet. Duimen in de lucht dus voor de volgende rally. In afwachting van een eerste succes(je) kunnen de fans de nieuwe, Koreaanse rallybolide al op de Heizel bewonderen. Om deze terugkeer in het WK rally te vieren lanceert Hyundai trouwens een beperkte reeks van 50 exemplaren van de i20 ‘Rally’ met een aangepaste sportieve uitdossing.

Brave i10

Bericht Hyundai op het Salon van Brussel 2014 - Paleis 4Veel braver is de i10 die zijn Belgische salonprimeur kent. Dit model werd lichter, breder en lager en wil het Europese publiek verleiden met een hoogwaardigere uitrusting en afwerking. Er zijn twee benzinemotoren beschikbaar: 1.0 (66 pk) en 1.2 (87 pk). Extra fun wordt verzekerd door de beperkte M&M-reeks van 200 stuks.

Hetzelfde verhaal geldt voor de Move-versies van de i20, ix20, i30, i40 en ix35 met telkens extra uitrusting voor een scherpe prijs. Verder zet Hyundai zijn sponsoring van de Wereldbeker voetbal 2014 in de kijker met tal van animaties op de stand.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.