Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Hyundai op het Salon van Brussel 2014 - Paleis 4 – Focus op sport

In afwachting van de eerste sportieve modellen met het ‘N’-logo in het gamma brengt Hyundai al een sportief tintje op zijn stand met de WRC rallywagen en zijn voetbalsponsoring.

Hyundai maakte eigenlijk een debuut in mineur in de voorbije Rallye van Monte-Carlo, want beide i20 WRC’s van Thierry Neuville en Dani Sordo haalden de finish niet. Duimen in de lucht dus voor de volgende rally. In afwachting van een eerste succes(je) kunnen de fans de nieuwe, Koreaanse rallybolide al op de Heizel bewonderen. Om deze terugkeer in het WK rally te vieren lanceert Hyundai trouwens een beperkte reeks van 50 exemplaren van de i20 ‘Rally’ met een aangepaste sportieve uitdossing.

Brave i10

Veel braver is de i10 die zijn Belgische salonprimeur kent. Dit model werd lichter, breder en lager en wil het Europese publiek verleiden met een hoogwaardigere uitrusting en afwerking. Er zijn twee benzinemotoren beschikbaar: 1.0 (66 pk) en 1.2 (87 pk). Extra fun wordt verzekerd door de beperkte M&M-reeks van 200 stuks.

Hetzelfde verhaal geldt voor de Move-versies van de i20, ix20, i30, i40 en ix35 met telkens extra uitrusting voor een scherpe prijs. Verder zet Hyundai zijn sponsoring van de Wereldbeker voetbal 2014 in de kijker met tal van animaties op de stand.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer