Salon van Brussel 2017
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Hyundai op het Autosalon van Brussel 2017 – Paleis 6

Bericht: Hyundai op het Autosalon van Brussel 2017 – Paleis 6

In het gezelschap van een echte gezinswagen

28.12.2016

Het Zuid-Koreaanse merk trekt met drie Belgische primeurs naar Brussel, en eigenlijk zelfs vier. Eentje heeft net een flatterende prijs te pakken.

Zoals u misschien weet is Hyundai begonnen aan een elektrisch gamma met de Ioniq, waarvan nu al de hybride versie en de volledig elektrische variant beschikbaar zijn. Later volgt nog een plug-in hybride.

Gallerij: Bericht Hyundai op het Autosalon van Brussel 2017 – Paleis 6Die laatste laat zich nog niet zien in Brussel, de twee andere mogen zich daarentegen uitroepen tot Belgische premières. Enkele weken geleden werd de Ioniq overigens nog uitgeroepen tot gezinswagen van het jaar in de categorie elektrische voertuigen. VAB houdt elk jaar deze verkiezing. Ze flatteert een merk omdat de bekroning niet alleen volgt na het besluit van een twintigtal journalisten, maar 80 families wegen ook door op het oordeel.

i30

Gallerij: Bericht Hyundai op het Autosalon van Brussel 2017 – Paleis 6Nog een Belgische primeur: de volledig nieuwe i30. Die was in Parijs in wereldpremière te bewonderen en hij begint binnenkort aan zijn carrière. U kan hem bewonderen in Brussel en samen met ons ontdekken dat de kwaliteit bij Hyundai opnieuw indrukwekkend is.

Nog een Belgische primeur nodig? Wat dan van de update van de kleine i10, die nieuwe technologie krijgt waarbij een multimediasysteem dat Apple Car Play integreert, net als Android Auto en de TomTom Live-diensten voor de navigatie.

WRC

Gallerij: Bericht Hyundai op het Autosalon van Brussel 2017 – Paleis 6Rallyfans tot slot kunnen in Brussel de i20 Coupé WRC 2017 ontdekken, het nieuwe wapen waarmee onze landgenoot Thierry Neuville in het WRC zal proberen beter te doen dan zijn titel van vice-wereldkampioen in 2016. Wat op zich al verre van slecht was.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.