Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Bericht: Hyundai op het Autosalon van Brussel – Paleis 3

Bericht: Hyundai op het Autosalon van Brussel – Paleis 3

Een beetje Thierry Neuville voor iedereen

09.01.2018

Voor het eerst vinden we op de Hyundai-stand een auto terug die we met recht en rede als sportief kunnen bestempelen. Zo sportief zelfs dat Thierry Neuville er mee rijdt wanneer hij geen helm op heeft.

Bericht Hyundai op het Autosalon van Brussel – Paleis 3Voor het Belgische publiek wordt het de eerste salonontmoeting met de i30 N, de gedopeerde variant van de brave i30. Hij kan naar keuze worden besteld met 250 pk of 275 pk en is volgens zij die hem al een eerste keer konden testrijden een erg geloofwaardige rivaal voor de Honda Civic Typer R, de Ford Focus RS en de eveneens in Brussel te bewonderen Renault Mégane RS. In het WRC-kampioenschap strijdt Neuville weliswaar met een i20, maar sinds enkele weken is de i30 N zijn dienstwagen voor zijn andere verplaatsingen.

Nog meer i30

Bericht Hyundai op het Autosalon van Brussel – Paleis 3De andere nieuwigheid komt eveneens uit het i30-gamma, de Fastback-versie. Dat is geen vierdeursberline en evenmin een vierdeurscoupé, maar iets daar tussenin. Bijzonder geslaagd en het bewonderen zeker waard.

Bericht Hyundai op het Autosalon van Brussel – Paleis 3In Brussel rolt Hyundai voorts voor het eerst ook de volledige Ioniq-familie uit: de hybride, de plug-in hybride en de elektrische variant. Maar één van de grootste attracties van de stand belooft wel de Kona te worden, Hyundais nieuwste crossover die de traditionele Duitse concurrenten het vuur aan de schenen kan leggen.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.