Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Hyundai i20

Bericht: Hyundai i20

Met panoramisch dak

11.08.2014

Na de schets volgen hier de eerste beelden van Hyundai’s nieuwe i20. Die krijgen we in oktober in Parijs voor het eerst in het echt te zien.

De vorige Hyundai i20 was leuk, maar misschien wat te braaf. Vooral een praktische keuze, niet zozeer een emotionele. De nieuwe wil daar meer aan doen in de hoop wat meer verkoop weg te pikken bij de klassieke toppers: Ford Fiesta, VW Polo en Renault Clio en Peugeot 208.

Gallerij: Bericht Hyundai i20Hyundai blijft wel het ruimteaanbod van de i20 naar voor schuiven als belangrijk argument. In de nieuwe i20 neemt de wielbasis nog met bijna 5 centimeter toe tot 2.570 mm. Met 326 liter houdt hij bovendien een flink praktische koffer over… voor dit segment. De achterbank kan nog plat om het volume te vergroten.

Hyundai stoeft met een panoramisch open dak op de i20, dat bovendien geopend kan worden. Hij krijgt ook een achteruitrijcamera en led-lichten vooraan en achteraan. Met zijn totale lengte van 4.035 mm komt hij maar net boven de 4 meter grens. Nog compact genoeg dus om zonder zorgen het stadsverkeer te trotseren. De prijzen zijn nog niet bekend.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.