Salon van Brussel 2016
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Hyundai - Paleis 4

Bericht: Hyundai - Paleis 4

De toekomst nu reeds bij Hyundai

28.12.2015

Hyundai pakt uit met tal van nieuwtjes op het autosalon, waarbij de innovatieve ix35 Fuel Cell op waterstof zeker in het oog springt.

De Tucson staat intussen al in de showrooms, maar toch wou Hyundai ook nog een ‘oude’ ix35 op de stand plaatsen om zijn technologische know-how in de kijker te plaatsen. Raar? Niet echt, want het gaat om de iX35 Fuel Cell ix34 Fuel Cell, de eerste personenwagen op waterstof op onze markt, die weldra navolging krijgt van onder meer de Toyota Mirai.

Wellicht zullen de meeste kopers toch nog steeds uitkijken naar een ‘traditioneel’ model, en ook voor hen heeft het Koreaanse merk interessant nieuws.

i20 Active

Gallerij: Bericht Hyundai - Paleis 4Eerst en vooral krijgt de kleine i20 er een nieuwe 1.0 T-GDi turbomotor met 100 of 120 pk bij en wordt het aanbod verder uitgebreid met een avontuurlijke versie: de i20 Active. Deze mini-crossover onderscheidt zich onder meer door extra koetswerkbescherming en een verhoogde ophanging om ook al eens een wiel naast de gebaande paden te kunnen zetten.

Een tweede Belgische première levert de facelift van de Sante Fe. Die is vrij letterlijk te nemen met een hertekende snuit, naast een update van de veiligheidsuitrusting van de ruime SUV.

Tucson

Gallerij: Bericht Hyundai - Paleis 4In dit segment speelt de reeds gelanceerde, kleinere Tucson een zeker zo belangrijke commerciële rol voor Hyundai. Voor 2016 krijgt dit model er een DCT zeventrapsautomaat (met dubbele koppeling) bij die zeker kan bijdragen tot een verdere verhoging van het rijcomfort.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.