Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Honda Urban EV Concept – Komt in 2019

In Frankfurt stelde Honda deze Urban EV Concept voor, een leuke knipoog naar de eerste generatie Civic. Maar deze volledig elektrische stadsauto komt ook naar Europa, in 2019 volgens Honda.

Het design heeft heel wat retro-verwijzingen naar de eerste Civic, maar is ronduit modern van concept. Hij wordt 10 centimeter korter dan de huidige Jazz, wat hem op 3,9 meter brengt.

Onder de motorkap is alleen plaats voor elektriciteit. Meer details zijn er niet over de aandrijving, met geruchten die een theoretisch rijbereik van 250 kilometer voorop stellen. Daarmee lijkt zijn toekomst vooral in de stad te liggen.

Twee banken, groot scherm

De tegengesteld openende deuren maken een ruime instap mogelijk. Vooraan is er een bank geïnstalleerd en achteraan ook, in totaal kunnen er vier inzittenden plaatsnemen. Het klassieke dashboard is vervangen door een groot scherm. Nog leuk, vooraan tussen de lichten kan hij boodschappen projecteren. Afwachten wel wat er allemaal van dit leuks overblijft in het productiemodel.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer