IAA 2017
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Honda Urban EV Concept

Bericht: Honda Urban EV Concept

Komt in 2019

13.09.2017

In Frankfurt stelde Honda deze Urban EV Concept voor, een leuke knipoog naar de eerste generatie Civic. Maar deze volledig elektrische stadsauto komt ook naar Europa, in 2019 volgens Honda.

Gallerij: Bericht Honda Urban EV ConceptHet design heeft heel wat retro-verwijzingen naar de eerste Civic, maar is ronduit modern van concept. Hij wordt 10 centimeter korter dan de huidige Jazz, wat hem op 3,9 meter brengt.

Onder de motorkap is alleen plaats voor elektriciteit. Meer details zijn er niet over de aandrijving, met geruchten die een theoretisch rijbereik van 250 kilometer voorop stellen. Daarmee lijkt zijn toekomst vooral in de stad te liggen.

Twee banken, groot scherm

Gallerij: Bericht Honda Urban EV ConceptDe tegengesteld openende deuren maken een ruime instap mogelijk. Vooraan is er een bank geïnstalleerd en achteraan ook, in totaal kunnen er vier inzittenden plaatsnemen. Het klassieke dashboard is vervangen door een groot scherm. Nog leuk, vooraan tussen de lichten kan hij boodschappen projecteren. Afwachten wel wat er allemaal van dit leuks overblijft in het productiemodel.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.