Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Ford op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 4

Bericht: Ford op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 4

Rede, passie en een vleugje gekheid

09.01.2018

Bij Ford kan je de filosofie van veelzijdigheid die het merk huldigt voor je ogen uitgestald zien, van de brave gezinswagen tot de meest gewaagde supercar. Bovendien staan er ook enkele Europese premières.

Gallerij: Bericht Ford op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 4We vertellen u niets nieuw wanneer we zeggen dat de jongste tijd de wereldpremières en de Europese premières in de praktijk vaak weinig opvallende facelifts zijn. Dat is ook het geval bij Ford, dat zijn gamma bestelwagens opfrist, ook in de gezinsversies: de Tourneo Connect en de Tourneo Courrier. Daar komt nog de Tourneo Custom bij, die we in Brussel als Belgische première te zien krijgen.

Sport

Gallerij: Bericht Ford op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 4Eerlijk gezegd zal onze aandacht eerder naar twee andere Belgische premières gaan. Eerst en vooral is er de update van de Mustang, en dat zowel voor de coupé als voor de cabrio. Enkele maatjes kleiner, maar even leuk, is de nieuwe Fiesta ST die voor het eerst op een Belgisch salon te zien is. We hopen binnenkort te kunnen testen hoe dat is, zo’n Fiesta met 200 pk. In Brussel kan je ook nog eens met het hele nieuwe Fiesta-gamma kennismaken, een auto die nog maar in de zomer van 2017 is gelanceerd. Ook de vernieuwde Ecosport laat er voor het eerst zijn gezicht zien. Tot slot, maar dan enkel voor de show, laat Ford de uitverkochte GT zien, een supercar met 650 pk en een prijskaartje van een half miljoen euro. Zeggen dat hij de stand deelt met een Ka+ zegt alles over de spreidstand waartoe Ford in staat is.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.