Salon van Brussel 2017
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Ford op het Autosalon van Brussel – Paleis 6

Bericht: Ford op het Autosalon van Brussel – Paleis 6

Voor elke beurs wel wat wils

05.01.2017

Ford stelt een enorm brede waaier aan modellen tentoon op zijn stand, van de low-budget stadswagen tot de topversies. En er is ook plaats voor een echt icoon.

Gallerij: Bericht Ford op het Autosalon van Brussel – Paleis 6Laten we onderaan de ladder beginnen met de Ka+, een vijfdeurs stadswagen waarvan de prijzen beginnen aan 10.200 euro. Hij is in 2014 ontwikkeld voor de groeilanden in Zuid-Amerika en Indië. Voor de Europese smaak zijn enkele upgrades gedaan aan het comfort en de rijdynamiek. Te ontdekken.

Vignale

Gallerij: Bericht Ford op het Autosalon van Brussel – Paleis 6De bezoekers van het Salon kunnen hier ook voor het eerst de update van de Ford Kuga ontdekken, die we inmiddels al getest hebben. Ford laat hem ook zien in zijn Vignale-versie, de luxevariant waarmee Ford zich premiumambities wil aanmeten. Ook de grote Edge is te zien met Vignale-afwerking.

Grabber

Gallerij: Bericht Ford op het Autosalon van Brussel – Paleis 6Natuurlijk, ook die auto die ons allemaal doet dromen, zal er ook te zien zijn: de Mustang. Ford toont op het Salon de speciale serie ‘Blue Edition’, in ‘Grabber blue’ afgewerkt. Een Mustang-traditie, want sinds 1969 waren er eerder ook al Grabber Orange, Grabber Yellow en Grabber Lime. Kleuren waarmee hij de aandacht grijpt of ‘to grab’ in het Engels.

Gallerij: Bericht Ford op het Autosalon van Brussel – Paleis 6Wanneer de Mustang niet past bij uw familieleven, kan je nog steeds doen alsof met Tourneo Custom, die een sportversie krijgt. Met koetswerkkit en ‘racing’ strepen… De kampioen onder de minibussen.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.