Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Ford Kuga & S-Max – Allemaal Vignale

Ford breidt zijn luxueuze Vignale-lijn uit naar de Kuga en naar de S-Max. Die voegen zich bij de Edge en de Mondeo met het Vignalepakket.

Ergens doet het nog steeds een beetje pijn, dat een carrossier die verd… zelfs Ferrarikoetswerken heeft ontworpen en vervaardigd, nu vergleden is tot een ordinaire badge. Maar goed, Ford heeft de rechten op de naam gekocht en doet ermee wat het wil natuurlijk.

De Ford marketingafdeling oordeelde dat Vignale synoniem zou staan voor de meest luxueuze Fords. Wat vroeger de Ghiabadge was, eigenlijk een identiek verhaal aan Vignale. Nadat de Vignalelijn debuteerde op de Mondeo en de Edge, is ze nu ook beschikbaar op de S-Max en de Kuga.

Vignale-app

De Ford Kuga Vignale komt ‘d’office’ met vierwielaandrijving en zijn eigen ‘Milano Grigio’ grijs. Windsor leder omhult de stoelen en hij krijgt het jongste Sync3 communicatie- en mediasysteem. Hij beschikt ook over de Active Noise Control die rijgeluiden wegfiltert. Klanten krijgen via de Vignale-app ook toegang tot exclusieve diensten op hun smartphone. Zo kunnen ze tickets bestellen voor het tennistornooi op Roland Garros bijvoorbeeld.

Krachtbronnen

De Ford S-Max Vignale beschikt over een gelijkaardig pakket, eveneens met ledlichten. Maar waar Ford bij de Kuga nog een 1.5 benzine in het pakket smokkelde, staat bij de S-Max Vignale alleen synoniem voor de krachtiger motoren. De 180 pk sterke 2.0 TDCi is het basisaanbod, en je krijgt Vignale ook met de 2.0 TDCi biturbo met 210 pk.

De Kuga Vignale komt pas later dit jaar op de markt. De S-Max Vignale is beschikbaar vanaf 41.150 euro.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer