Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Ford Kuga & S-Max

Bericht: Ford Kuga & S-Max

Allemaal Vignale

04.07.2016

Ford breidt zijn luxueuze Vignale-lijn uit naar de Kuga en naar de S-Max. Die voegen zich bij de Edge en de Mondeo met het Vignalepakket.

Gallerij: Bericht Ford Kuga & S-MaxErgens doet het nog steeds een beetje pijn, dat een carrossier die verd… zelfs Ferrarikoetswerken heeft ontworpen en vervaardigd, nu vergleden is tot een ordinaire badge. Maar goed, Ford heeft de rechten op de naam gekocht en doet ermee wat het wil natuurlijk.

De Ford marketingafdeling oordeelde dat Vignale synoniem zou staan voor de meest luxueuze Fords. Wat vroeger de Ghiabadge was, eigenlijk een identiek verhaal aan Vignale. Nadat de Vignalelijn debuteerde op de Mondeo en de Edge, is ze nu ook beschikbaar op de S-Max en de Kuga.

Vignale-app

Gallerij: Bericht Ford Kuga & S-MaxDe Ford Kuga Vignale komt ‘d’office’ met vierwielaandrijving en zijn eigen ‘Milano Grigio’ grijs. Windsor leder omhult de stoelen en hij krijgt het jongste Sync3 communicatie- en mediasysteem. Hij beschikt ook over de Active Noise Control die rijgeluiden wegfiltert. Klanten krijgen via de Vignale-app ook toegang tot exclusieve diensten op hun smartphone. Zo kunnen ze tickets bestellen voor het tennistornooi op Roland Garros bijvoorbeeld.

Krachtbronnen

Gallerij: Bericht Ford Kuga & S-MaxDe Ford S-Max Vignale beschikt over een gelijkaardig pakket, eveneens met ledlichten. Maar waar Ford bij de Kuga nog een 1.5 benzine in het pakket smokkelde, staat bij de S-Max Vignale alleen synoniem voor de krachtiger motoren. De 180 pk sterke 2.0 TDCi is het basisaanbod, en je krijgt Vignale ook met de 2.0 TDCi biturbo met 210 pk.

De Kuga Vignale komt pas later dit jaar op de markt. De S-Max Vignale is beschikbaar vanaf 41.150 euro.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.