Ginebra 2010
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Ford B-Max

Bericht: Ford B-Max

Kleine monovolume met aparte deuren

02.03.2011

Ford presenteerde in Genève een nieuwe monovolume. De B-Max wordt een rivaal van de Opel Meriva. Hij valt op met zijn schuifdeuren opzij, een weinig courante oplossing in dit segment.

Ford wist de onthulling van de B-Max mooi geheim te houden. De verrassing op de salonvloer was dan ook compleet.

Onuitgegeven deurconcept

Gallerij: Bericht Ford B-MaxHoewel Ford officieel nog over een concept spreekt, is het zonneklaar dat de B-Max heel dicht bij productie staat. En dat met inbegrip van zijn zijdelingse schuifdeuren achteraan. Vanuit een praktisch standpunt lovenswaardig, maar het betekent steeds een meergewicht en deze oplossing komt de koetswerkstijfheid niet ten goede. Al bewees Ford met de Grand C-Max dat dit laatste een goede wegligging niet in de weg hoeft te staan.

Gallerij: Bericht Ford B-MaxNiet zomaar schuifdeuren overigens, maar een onuitgegeven concept waarbij ook de middenstijlen geïntegreerd zijn. Ford beweert dat dit idee productierijp is. Ook de 1.0 driecilinder turbobenzine uit deze concept ondergaat volgens Ford de laatste aanpassingen voor hij in productie kan, om enkele viercilinders te vervangen. Concrete gegevens over deze motor geeft Ford nog niet vrij.

Handig

De B-Max komt net boven 4 meter lengte uit, en kan vrachten tot 1,5 meter breed en maximaal 2,35 meter lang aan. De juiste productiestart houdt Ford nog even voor zich.

Gallerij: Bericht Ford B-Max

Klik hier voor alle nieuws over het merk Ford

Klik hier en zoek uw occasie Ford B-Max tussen de duizenden tweedehands auto’s.

Klik hier voor een overzicht van Ford B-Max, en een selectie van tweedehandse

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.