Salon van Brussel 2016
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Ford – Paleis 6

Bericht: Ford – Paleis 6

Winnend trio

11.01.2016

Neem de troeven van een SUV, voeg daar een vleugje monovolume aan toe en overgiet het geheel met een sportief sausje. Ford serveert het ideale recept om u naar zijn stand te lokken om daar de Edge, de Galaxy en de Focus RS te ontdekken.

Gallerij: Bericht Ford – Paleis 6‘The Blue Oval’ pakt uit met drie Belgische premières. Het SUV-gamma kende reeds de Kuga en de EcoSport en wordt nu bovenaan afgerond met de Edge. Dit vlaggenschip wordt aangedreven door een 2.0 TDCi. Die wordt in de 180 pk –versie gekoppeld aan een manuele zesversnellingsbak, terwijl de 210 pk sterke biturbo recht heeft op de PowerShift-automaat met eveneens zes verhoudingen. Met de nieuwe Edge neemt Ford duidelijk Land Rover in het vizier. Het luxe-aspect wordt expliciet uitgespeeld met een hoogwaardige materiaalkeuze, een voortreffelijke afwerking en een betere geluidsisolatie dankzij de Active Noise Control.

Drift

Gallerij: Bericht Ford – Paleis 6Ford stelt op dit salon eveneens de nieuwe Ranger pick-up voor die immer populair is in zijn genre. Maar de grote publiekstrekker op de stand wordt toch ongetwijfeld de nieuwe Focus RS. Dit is de derde generatie van een rallywagen die de openbare weg op mag. De prestaties werden nog indrukwekkender met de 350 pk sterke turbomotor die een spurt van 0 tot 100 km/u in 4,7 seconden en een top van 266 km/u toelaat. Voor de eerste keer beschikt de Focus RS over vierwielaandrijving en vier rijmodi : Normal, Sport, Track en… Drift !

Gallerij: Bericht Ford – Paleis 6In Brussel showt Ford 17 wagens waaronder ook de nieuwe S-MAX en Galaxy. Na de Mondeo, wordt de S-Max trouwens het tweede model waarvan een luxueuze Vignale-versie beschikbaar zal zijn. Ford toont op de Heizel verder nog de Mondeo Hybrid, het eerste model in dit genre van het merk.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.