Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Bericht: Citroën op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 4

Bericht: Citroën op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 4

Wereldpremière

21.12.2017

Citroën stuurt een wereldpremière naar Brussel…. Ooooh. Maar het is een facelift… Pffff. OK, maar hij heeft wel een interessant trucje.

De wereldpremières die we te zien krijgen van de constructeurs, zijn niet de grootste. Het gaat veelal om facelifts, de ene al opvallender dan de andere. Dat is ook het geval bij Citroën, dat de update van de C4 Cactus op de Heizel laat zien. Wacht, loop nog niet weg.

Hydraulisch

Bericht Citroën op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 4Blijf nog even, want deze facelift brengt een belangrijke nieuwe boodschap. Citroën maakt duidelijk dat het zijn comfort nog beter wil verzorgen. De C4 Cactus krijgt een hydraulisch aangestuurde ophanging die volgens het merk de auto omtovert in een vliegend tapijt. We zijn nu al benieuwd om dat aan den lijve te ontdekken.

SUV & elektrisch

Bericht Citroën op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 4Op het Salon kan het grote publiek ook de nog erg jonge stads-SUV C3 Aircross ontdekken, nog steeds een zeldzaamheid op onze wegen. Nog nieuw bij het merk is de volledig elektrisch aangedreven Berlingo, die in theorie 170 kilometer ver kan.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.