Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Citroën op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 4 – Wereldpremière

Citroën stuurt een wereldpremière naar Brussel…. Ooooh. Maar het is een facelift… Pffff. OK, maar hij heeft wel een interessant trucje.

De wereldpremières die we te zien krijgen van de constructeurs, zijn niet de grootste. Het gaat veelal om facelifts, de ene al opvallender dan de andere. Dat is ook het geval bij Citroën, dat de update van de C4 Cactus op de Heizel laat zien. Wacht, loop nog niet weg.

Hydraulisch

Blijf nog even, want deze facelift brengt een belangrijke nieuwe boodschap. Citroën maakt duidelijk dat het zijn comfort nog beter wil verzorgen. De C4 Cactus krijgt een hydraulisch aangestuurde ophanging die volgens het merk de auto omtovert in een vliegend tapijt. We zijn nu al benieuwd om dat aan den lijve te ontdekken.

SUV & elektrisch

Op het Salon kan het grote publiek ook de nog erg jonge stads-SUV C3 Aircross ontdekken, nog steeds een zeldzaamheid op onze wegen. Nog nieuw bij het merk is de volledig elektrisch aangedreven Berlingo, die in theorie 170 kilometer ver kan.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

opel frontera 479

Nieuw: Opel Frontera is terug als compacte stoere SUV (2024)

Autonieuws
P90545211 highRes rimac-technology-cam

BMW’s nieuwste batterijenpartner is… Rimac!

Autonieuws
BRZ-Cup-CAR-BASIC 01

Subaru BRZ Cup Car kost amper 22.500 euro… in Japan

Autonieuws
Ontdek meer