Salon van Brussel 2017
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Citroën op het Autosalon van Brussel 2017 – Paleis 4

Bericht: Citroën op het Autosalon van Brussel 2017 – Paleis 4

C3 staat centraal

29.12.2016

Citroën zet alles in op de nog maar net gelanceerde C3, op een stand die erg huiselijk moet lijken.

Gallerij: Bericht Citroën op het Autosalon van Brussel 2017 – Paleis 4PSA lijkt duidelijk een nieuw elan beet te hebben, met sterke Peugeots en Citroëns. De C3 bevestigde tijdens onze eerste kennismaking de goede en frisse indruk die hij uitstraalt. Het is dan ook met enig vertrouwen dat Citroën de nieuwe C3 centraal plaatst op zijn stand in Brussel. Zowel zijn comfort onderscheiden hem van de concurrentie, maar ook hippe snufjes als de geïntegreerde camera waarmee je beelden en filmpjes kan doorsturen naar sociale media.

C4 Picasso en SpaceTourer

Gallerij: Bericht Citroën op het Autosalon van Brussel 2017 – Paleis 4Misschien sluiten de nieuwe C4 Picasso en het SpaceTourer-busje wat beter aan bij de filosofie van dit ‘kleine’ salon als salon van de vrijetijdsvoertuigen? Citroën laat graag de modernere kijk op de C4 Picasso zien met onder meer zijn nieuwe multimediasysteem met 7-duims aanraakscherm.

Wat de SpaceTourer betreft maakt Citroën indruk met zijn verfrissende aanpak, al is zijn prijskaartje niet wat we van Citroën gewend zijn. Ook de C4 Cactus, de Berlingo Multispace en diens bestelwagenversie, de Jumpy en de Jumper staan op de stand.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.