Salon van Brussel 2016
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Citroën & DS - Paleis 4

Bericht: Citroën & DS - Paleis 4

Prikkelen met Cactus M

07.01.2016

Citroën trekt de aandacht met een trendy concept car, de Cactus M, die de mythische Mehari weer tot leven brengt. Daarnaast zorgt de vernieuwde DS4 voor het belangrijkste nieuws in het ‘gewone’ gamma.

Gallerij: Bericht Citroën & DS - Paleis 4Deze Cactus M dook al eerder op, maar toch zal deze concept car de grote attractiepool zijn op de stand van Citroën in Paleis 4. Dit is een outdoor en vrijetijdsinterpretatie van de Cactus, die uiteraard de link legt naar de legendarische strandauto met kunststof koetswerk die het Franse merk eind jaren 1970 lanceerde. Hij ziet er geweldig uit, maar bestellen kan voorlopig nog niet.

Nieuwe modellen zal je deze editie van het autosalon niet aantreffen op de Citroën-stand. De belangrijkste wijziging voor 2016 is een aanpassing van het motorenpalet met de nieuwe generatie BlueHDi dieselmotoren en de nieuwe Pure Tech driecilinder benzineturbomotoren.

DS

Gallerij: Bericht Citroën & DS - Paleis 4Het luxemerk DS pakt dan weer uit met de nieuwe generatie van de DS4, die nu eveneens in een avontuurlijke crossover variante – DS4 Crossback – beschikbaar is. Een lichte restyling, een betere connectiviteit en nieuwe motoren moeten dit model weer extra slagkracht geven.

Gallerij: Bericht Citroën & DS - Paleis 4Ook DS heeft een mooie blikvanger op de stand in de vorm van de DSV-01, de elektrische Formule E eenzitter van de DS Virgin Racing renstal, waarvan DS een groot deel van de ontwikkeling voor zijn rekening nam.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.