Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht BMW M2 Competition

Bericht: BMW M2 Competition

Meer pk maar ook meer gewicht

18.04.2018

De BMW M2 Competition is de opvolger van de BMW M2 Coupé. De zes-in-lijn blijft, maar het vermogen springt van 370 pk naar 410 pk.

Gallerij: Bericht BMW M2 CompetitionDe BMW M2 Competition belooft opnieuw erg veel M-plezier. Meer pk – 410 nu – al is het gewicht met 60 kilogram toegenomen naar 1.550 kilogram. Maar in combinatie met de zeventraps dubbelekoppelingsbak weet hij toch nog een tiende van zijn spurt naar 100 km/u te schaven: 4,2 seconden. Met de manuele zesbak wordt dat volgens BMW 4,4 seconden. Zijn topsnelheid bedraagt 250 km/u, maar kan worden opgetrokken naar 280 km/u.

Voor fijnproevers

Gallerij: Bericht BMW M2 CompetitionDe BMW M2 Competition krijgt een volledig aluminium ophanging, en een carbon brug tussen de veerpoten. De aandrijving is voor de achterwielen alleen, met een elektronisch gestuurd sperdifferentieel om de tractie optimaal te houden… en om drifters tevreden te houden.

Gallerij: Bericht BMW M2 CompetitionWe zijn wel benieuwd naar de eerste kennismaking met de BMW M2 Competition. Zijn voorganger liet een erg goede indruk na, en dat had hij vooral aan zijn lage gewicht te danken. Hopelijk brengen de extra kilo’s geen slecht nieuws. Op prijzen en lanceringsdata is het nog wachten.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.