IAA 2017
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht BMW i Vision Dynamics

Bericht: BMW i Vision Dynamics

i5 is BMW’s anti-Tesla

13.09.2017

Op een stand in Frankfurt die al propvol nieuwigheden staat, wist BMW toch nog plaats te maken voor een volledig elektrisch aangedreven concept car. Dit moet binnenkort BMW’s antwoord op Tesla worden.

Gallerij: Bericht BMW i Vision DynamicsWe zaten al een tijdje te wachten op de volgende stap in het i-gamma van BMW. Dat zou wel eens deze kunnen zijn: de productieversie van deze concept i Vision Dynamics.

600 kilometer

Gallerij: Bericht BMW i Vision DynamicsLaten we hem voorlopig omschrijven als de i5, ook al ligt die naam nog niet officieel vast. Maar wat we hier zien is duidelijk BMW’s intentie om een volledig elektrische ‘Gran Coupé’ te maken, één van de 25 hybride en elektrische modellen die BMW in zijn planning heeft tussen nu en 2025.

Gallerij: Bericht BMW i Vision DynamicsOp dit moment zijn weten we alleen nog maar de theoretische intenties rond deze concept. Zo mikt BMW op een rijbereik van 600 kilometer met de batterijen, en een sprint naar 100 km/h in 4 seconden. De top zou rond 200 km/u moeten schommelen en natuurlijk heeft hij functies om autonoom te rijden. We komen er later nog op terug.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.