Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: BMW Concept X7 iPerformance – Hoe zullen we het zeggen?

Naast de toekomstige 8-reeks en de Z4 geeft BMW op het Salon van Frankfurt ook nog een voorsmaakje mee van zijn toekomstige XXL-SUV: de X7. We kunnen we zeggen dat op de stand van BMW mooi… en minder mooi nieuws te rapen valt.

We hebben u al eerder gesproken over de toekomstige BMW Z4 en de nieuwe BMW 8-reeks, waarvan de prachtige lijnen de nieuwe wind lijken aan te kondigen die de BMW-stijl hard kan gebruiken. Zeker de nieuwe interpretatie van het gezicht van BMW, met de fijne lichten en de fiere niertjesgrille. Alleen, er is precies een haar in de boter.

Trop is te veel

Eerlijk gezegd, hier heeft BMW de interpretatie ‘kleine lichten, grote grille’ toch iets te letterlijk opgevat. Want hoewel een aantal details zoals de achterlichtblokken heel geslaagd zijn, is de voorkant toch echt schrikken. We zijn benieuwd wat de reacties op de sociale media van zelfs de grootste believers in BMW zal zijn. Ze staan steeds klaar om hun merk te verdedigen tegen de ‘aanvallen van andersdenkenden’, maar of dat ook nu het geval zal zijn?

Samen met Rolls-Royce

De BMW X7 zal het moeten opnemen tegen de Mercedes GLS, de Audi Q7 en andere Range Rovers. Er wordt gefluisterd dat de BMW X7 zijn onderstel deelt met de Rolls-Royce Cullinan. Dat lijkt logisch, want Rolls-Royce behoort tot BMW’s patrimonium.

De beelden doen ons denken aan de reacties op de eerste Bentley EXP9 concept, de voorloper van de Bentayga. Die werd daarop nog zo goed mogelijk herbekeken, na een storm van kritiek op het uiterlijk van de concept. We hopen eerlijk gezegd dat BMW hetzelfde zal gebeuren.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

opel frontera 479

Nieuw: Opel Frontera is terug als compacte stoere SUV (2024)

Autonieuws
P90545211 highRes rimac-technology-cam

BMW’s nieuwste batterijenpartner is… Rimac!

Autonieuws
BRZ-Cup-CAR-BASIC 01

Subaru BRZ Cup Car kost amper 22.500 euro… in Japan

Autonieuws
Ontdek meer