IAA 2017
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht BMW Concept X7 iPerformance

Bericht: BMW Concept X7 iPerformance

Hoe zullen we het zeggen?

12.09.2017

Naast de toekomstige 8-reeks en de Z4 geeft BMW op het Salon van Frankfurt ook nog een voorsmaakje mee van zijn toekomstige XXL-SUV: de X7. We kunnen we zeggen dat op de stand van BMW mooi… en minder mooi nieuws te rapen valt.

Gallerij: Bericht BMW Concept X7 iPerformanceWe hebben u al eerder gesproken over de toekomstige BMW Z4 en de nieuwe BMW 8-reeks, waarvan de prachtige lijnen de nieuwe wind lijken aan te kondigen die de BMW-stijl hard kan gebruiken. Zeker de nieuwe interpretatie van het gezicht van BMW, met de fijne lichten en de fiere niertjesgrille. Alleen, er is precies een haar in de boter.

Trop is te veel

Gallerij: Bericht BMW Concept X7 iPerformanceEerlijk gezegd, hier heeft BMW de interpretatie ‘kleine lichten, grote grille’ toch iets te letterlijk opgevat. Want hoewel een aantal details zoals de achterlichtblokken heel geslaagd zijn, is de voorkant toch echt schrikken. We zijn benieuwd wat de reacties op de sociale media van zelfs de grootste believers in BMW zal zijn. Ze staan steeds klaar om hun merk te verdedigen tegen de ‘aanvallen van andersdenkenden’, maar of dat ook nu het geval zal zijn?

Samen met Rolls-Royce

Gallerij: Bericht BMW Concept X7 iPerformanceDe BMW X7 zal het moeten opnemen tegen de Mercedes GLS, de Audi Q7 en andere Range Rovers. Er wordt gefluisterd dat de BMW X7 zijn onderstel deelt met de Rolls-Royce Cullinan. Dat lijkt logisch, want Rolls-Royce behoort tot BMW’s patrimonium.

De beelden doen ons denken aan de reacties op de eerste Bentley EXP9 concept, de voorloper van de Bentayga. Die werd daarop nog zo goed mogelijk herbekeken, na een storm van kritiek op het uiterlijk van de concept. We hopen eerlijk gezegd dat BMW hetzelfde zal gebeuren.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.