Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: BMW 4-serie M-Performance Pack – Eigen tuning

We hebben nog maar net met de BMW 4-serie Coupé kunnen rijden, of hier lost BMW opnieuw een versie die we wel willen testen.

Dit is het M-Performance Pack van de 4, meteen al een lokkertje voor een M4. M-Performance wil meer zijn dan een carrosseriepakket. Zo staan er ook power-kits op het programma. Tuning, maar dan bij BMW zelf dus. Zo kan je de 420d 16 pk en 40 Nm extra geven. De 430d kan een boost krijgen van 27 pk en 40 Nm, de 435i mag 34 pk en 50 Nm meer hebben. Volgens BMW blijven CO2-uitstoot en gemiddeld verbruik onveranderd. De 428i en de 435i kunnen ook een andere geluiddemping krijgen.

Achteraan kan je een sperdifferentieel laten plaatsen. Het onderstel krijgt nog wat aanpassingen en er zijn Performance remmen met oranje zadels te verkrijgen, net als 20-duims velgen.

Vooraan krijgt het radiatorrooster een zwart sierstuk. Achteraan duikt een diffusor op. Zowel de spoiler als de spiegelbehuizingen zijn uit carbon vervaardigd.

Binnen krijg je een sportstuur met rood streepje op de rechtuitstand. De pook en de handrem kregen een carbon bekleding en er zijn alcantara inlegstukken in de deuren. In september debuteert hij op het Autosalon van Frankfurt. (mh/sp-x)

Klik hier voor alle nieuws over het merk BMW

Klik hier en zoek uw occasie BMW 604d tussen de duizenden tweedehands auto’s.

Klik hier voor een overzicht van BMW Serie 4 M, en een selectie van tweedehandse

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer