Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Belg verhuist naar Formule E en Mercedes

Bericht: Belg verhuist naar Formule E en Mercedes

Stoffel Vandoorne gaat elektrisch

15.10.2018

Stoffel Vandoorne heeft een nieuw zitje. De Belgische piloot vloog aan de deur bij McLaren in de F1, maar vond nu een nieuw onderkomen in de Formule E, de elektrische Formule 1.

Vandoorne kon dit jaar niet overtuigen bij McLaren, deels omdat het materiaal dat hij ter beschikking kreeg ronduit ondermaats was, maar ook omdat hij er niet in slaagde om een vuist te maken tegen zijn teammaat Fernando Alonso. En omdat McLaren een Brit-met-centen klaar staan heeft, was Vandoornes proces snel gemaakt.

Gallerij: Bericht Belg verhuist naar Formule E en MercedesIn de Formule 1 bleek geen plaats meer voor de snelle West-Vlaming, maar in de elektrische tegenpool van de F1 blijkt dat anders te liggen. Vandoorne tekent bij HWA, een Duits privé-team met sterke links naar Mercedes. Hij komt samen met Gary Paffett aan de start in wat het eerste echte offensief van Mercedes is in de Formule E. Veel tijd om stil te zitten krijgt Vandoorne niet, want hij dinsdag al in Valencia verwacht bij zijn nieuwe werkgever voor de eerste testritten.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.