Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Audi TT Sportback Concept – ‘TT-familie breidt uit’

Audi toonde in Parijs deze Sportback Concept, een knappe versie van een TT met vier deuren. Een kanshebber op productie.

‘We zijn vastberaden om de TT-familie uit te breiden’, zegt een Audi-verantwoordelijke in Parijs. ‘Een van de recente concepts wordt realiteit. Maar het is daarom niet gezegd dat het deze wordt.’

Dit betekent dat naast de Audi TT Coupé en de Roadster, er dus nog eentje bijkomt. Het is momenteel nog niet duidelijk welke dat wordt. Audi toonde op recente autosalons onder meer een TT Allroad, een TT Shooting Brake, en hier dus een TT Sportback Concept. Opnieuw, een concept die er mag wezen. Eigenlijk hebben we geen voorkeur. Audi, kies zelf maar welke TT we er bij gaan krijgen. Als u het ons vraagt is deze TT met een achterbank misschien wel de raarste, maar hij ziet er ‘in het echt’ in elk geval geweldig uit.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer