Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Audi op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 12 – Vier knappe premières

Ingolstadt stuurt vier premières die nog nooit eerder op het Salon van Brussel te zien waren. Ze waren zelfs nog niet eerder op onze wegen te zien. De nieuwigheden zijn zowel luxueus als sportief.

De eerste primeur is de tweede generatie van de grote vierdeurs coupé, de A7 Sportback. Alleen zal die op de markt niet lang alleen blijven, want hij krijgt van de kant van Stuttgart gezelschap van… nee, dat moet u zelf maar op de stand van Mercedes bekijken.

Autonoom

De tweede primeur voor het Belgische publiek is de nieuwe Audi A8. Die is bijzonder interessant, want Audi ziet hem als zijn meest vooruitstrevende op het vlak van autonoom rijden.

Voor wie zelf nog graag rijdt, komt er misschien beter nieuws van bij Audi Sport. Eén van de 999 exemplaren van de achterwielaangedreven R8 V10 RWS bijvoorbeeld. Of de nieuwe Audi RS4 Avant, waarvan we u recent onze eerste indrukken nog meldden.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer