Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Audi op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 12

Bericht: Audi op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 12

Vier knappe premières

22.12.2017

Ingolstadt stuurt vier premières die nog nooit eerder op het Salon van Brussel te zien waren. Ze waren zelfs nog niet eerder op onze wegen te zien. De nieuwigheden zijn zowel luxueus als sportief.

Gallerij: Bericht Audi op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 12De eerste primeur is de tweede generatie van de grote vierdeurs coupé, de A7 Sportback. Alleen zal die op de markt niet lang alleen blijven, want hij krijgt van de kant van Stuttgart gezelschap van… nee, dat moet u zelf maar op de stand van Mercedes bekijken.

Autonoom

Gallerij: Bericht Audi op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 12De tweede primeur voor het Belgische publiek is de nieuwe Audi A8. Die is bijzonder interessant, want Audi ziet hem als zijn meest vooruitstrevende op het vlak van autonoom rijden.

Gallerij: Bericht Audi op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 12Voor wie zelf nog graag rijdt, komt er misschien beter nieuws van bij Audi Sport. Eén van de 999 exemplaren van de achterwielaangedreven R8 V10 RWS bijvoorbeeld. Of de nieuwe Audi RS4 Avant, waarvan we u recent onze eerste indrukken nog meldden.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.