Salon van Brussel 2017
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Audi op het Autosalon van Brussel 2017 – Paleis 11

Bericht: Audi op het Autosalon van Brussel 2017 – Paleis 11

A5 en Q2 domineren grote stand

09.01.2017

Audi heeft flink wat ruimte nodig om zijn gamma te tonen. In Paleis 11 neemt het merk 1.495 vierkante meter in beslag, met de A5-familie en de Q2 voorop.

De grote primeurs – zelfs de Q8 die bij Audi in Vorst zal worden geproduceerd – zijn niet voor Brussel, maar voor het Salon van Detroit. Toch valt op de stand in Brussel nog genoeg te beleven.

Q2 en Q5

Gallerij: Bericht Audi op het Autosalon van Brussel 2017 – Paleis 11Laat ons het eerst eens hebben over de Q2 bijvoorbeeld, de voorlopige kleinste SUV in de Audi-familie. Hip, knap samengesteld en duur, zoals de rest van Audi’s gamma. Maar gezien het segment in de mode is, belooft hij een hit in de verkoopslijsten te worden. Vraag is of hij beter zal kunnen doen dan de Q5, die net vernieuwd is. Dat zou je aan het uiterlijk niet zien, maar Audi’s filosofie om weinig te veranderen is vooralsnog zeer gesmaakt gebleken door de klanten.

A5-familie

Gallerij: Bericht Audi op het Autosalon van Brussel 2017 – Paleis 11Ook de A5 zit in het nieuw, in navolging van de A4. Zowel de Coupé, de Sportback als de S5 verdienen een plaatsje op de stand. Begrijpt u nu hoe al die vierkante meters gevuld raken? Overigens, wat alternatieve aandrijving betreft, plaatst Audi deze keer de spots op de met aardgas aangedreven A4 Avant g-tron, met 170 krachtige 2.0 turbobenzine. Hij heeft een gehomologeerde CO2-uitstoot van 103 g/km. Voor de Audi TT RS moet u naar de Dream Cars expo.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.