Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Audi - Paleis 11 – Alle aandacht naar nieuwe A4

Uiteraard staat op de Audi-stand de nieuwe A4 in de spots. Daarnaast beleeft de Q7 e-tron Quattro zijn Belgische première en geeft de Prologue Allroad concept car een voorproefje van de toekomst van het Duitse merk.

Audi pakt weer groots uit op het Brusselse autosalon. Op de stand van het merk met de vier ringen staan maar liefst 27 voertuigen, waarmee zowat het hele gamma tentoongesteld wordt.

De recentste lancering was de Audi A4 en dus is het logisch dat dit model een centrale plaats krijgt op de Audi-stand. Het publiek kan er kennismaken met verschillende uitvoeringen van zowel de berline als de break, die Audi Avant noemt.

Q7 e-tron

Toch is er nog meer te ontdekken op de Audi-stand met de Belgische premières van de Q7 e-tron Quattro, de eerste plug-in hybride diesel van het merk, de RS6 Avant Performance, die nog krachtiger en sportiever werd, en de SQ5 TDI Plus, die goed is 340 pk en op zijn beurt aan sportiviteit won.

Dé blikvanger is ongetwijfeld de Prologue Allroad, een concept car die een kijk in de toekomst gunt met tal van innovatieve snufjes op vlak van aandrijftechnologie, design en infotainment voor de Allroad en andere modellen.

Tenslotte valt in de Sportzone ook nog nieuwe R8 V10 Plus te ontdekken, die in zijn laatste evolutie goed is voor 610 pk.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer