Salon van Brussel 2016
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Audi - Paleis 11

Bericht: Audi - Paleis 11

Alle aandacht naar nieuwe A4

28.12.2015

Uiteraard staat op de Audi-stand de nieuwe A4 in de spots. Daarnaast beleeft de Q7 e-tron Quattro zijn Belgische première en geeft de Prologue Allroad concept car een voorproefje van de toekomst van het Duitse merk.

Audi pakt weer groots uit op het Brusselse autosalon. Op de stand van het merk met de vier ringen staan maar liefst 27 voertuigen, waarmee zowat het hele gamma tentoongesteld wordt.

Gallerij: Bericht Audi - Paleis 11De recentste lancering was de Audi A4 en dus is het logisch dat dit model een centrale plaats krijgt op de Audi-stand. Het publiek kan er kennismaken met verschillende uitvoeringen van zowel de berline als de break, die Audi Avant noemt.

Q7 e-tron

Toch is er nog meer te ontdekken op de Audi-stand met de Belgische premières van de Q7 e-tron Quattro, de eerste plug-in hybride diesel van het merk, de RS6 Avant Performance, die nog krachtiger en sportiever werd, en de SQ5 TDI Plus, die goed is 340 pk en op zijn beurt aan sportiviteit won.

Gallerij: Bericht Audi - Paleis 11Dé blikvanger is ongetwijfeld de Prologue Allroad, een concept car die een kijk in de toekomst gunt met tal van innovatieve snufjes op vlak van aandrijftechnologie, design en infotainment voor de Allroad en andere modellen.

Tenslotte valt in de Sportzone ook nog nieuwe R8 V10 Plus te ontdekken, die in zijn laatste evolutie goed is voor 610 pk.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.