Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Antwerp Classic Salon

Bericht: Antwerp Classic Salon

De grootsheid van een klein land

04.03.2016

Voor een klein land hebben wij een bijzonder grote geschiedenis in de autosport. Die staat dit weekend in de schijnwerpers op het Antwerp Classic Salon, dat in Antwerp Expo plaatsvindt.

Gallerij: Bericht Antwerp Classic SalonDe tijd waarin de verf van een Rover Vitesse nog makkelijk op de flank van een BMW 635 terug te vinden was, de tijd waarin onze landgenoten nog de 24 Uren van Le Mans wonnen. De tijd waarin racewagens nog zonder gêne slechte gewoonten mochten aanmoedigen op hun flanken. Het Antwerp Classic Salon bracht een mooie verzameling vaderlandse autosportgeschiedenis bijeen, die absoluut een bezoekje aan Antwerpen rechtvaardigt.

Gallerij: Bericht Antwerp Classic SalonMaar over meer dan 20.000 vierkante meter vind je ook 350 exposanten die memorabilia, onderdelen en… mooie oldtimers aan de man/vrouw brengen. Ook de verschillende oldtimerclubs laten zich zien.

Antwerp Classic Salon is open van vrijdag 4 maart (14-20 uur) tot en met zondag 6 maart (9-18 uur) in Antwerp Expo, Jan Van Rijswijcklaan 191. Tickets aan de kassa kosten 17 euro. Info: www.antwerpclassicsalon.be

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.