Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht ABT VW Golf R & Audi TT

Bericht: ABT VW Golf R & Audi TT

Wie had er een Golf met 400 pk besteld?

18.05.2015

De Duitse tuner Abt heeft zich over de VW Golf R gebogen. Die krijgt zo 400 pk. Ook de Audi TT krijgt een pk-kuur.

Abt, de huistuner van Audi en VW, heeft het GTI-treffen aan de Wörthersee aangegrepen om een paar ‘productjes’ voor te stellen, in een pure tuningtraditie.

Golf R

Gallerij: Bericht ABT VW Golf R & Audi TTOm te beginnen is er de VW Golf R. Toegegeven, je moet naast het visuele pakket kunnen kijken. Ook toegegeven: dat is niet eenvoudig. Maar het blijf wel indrukwekkend dat Abt nog een bedrijfszekere 100 pk extra uit de turbomotor van de Golf R wisten te puren. Die komt zo aan 400 pk. De 20-duimsvelgen krijg je erbij, net als de vier grote uitlaten met een diameter van 10 centimeter.

Audi TT

Gallerij: Bericht ABT VW Golf R & Audi TTOok de Audi TT kreeg een boost, van 230 pk naar 310 pk. Het maximum koppel steeg naar 440 Nm. Abt ontwikkelde een eigen ophanging om het extra vermogen op de weg te houden. Hij showt met plezier zijn bodykit met extra frontspoiler en achterspoiler, plus de Abt uitlaat. De spiegels krijgen een eigen behuizing.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.