Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Bericht: Aardbeving & tsunami

Bericht: Aardbeving & tsunami

Japanse invoerders solidair

28.03.2011

De invoerders van Japanse merken in België hebben een solidariteitsactie op het getouw gezet. Per verkochte auto storten ze 20 euro aan het Rode Kruis door, geld voor hulp aan het door een aardbeving en tsunami getroffen Japan.

De deelnemende merken zijn Nissan, Toyota, Suzuki, Isuzu, Mazda en Subaru. Honda en Mitsubishi dus niet. De invoerders kwamen overeen om tussen 11 maart – de dag waarop de catastrofe plaatsvond – en 15 april 20 euro per verkochte auto af te staan aan het Rode Kruis. Het geld is bestemd voor hulp aan Japan.

Hope

De invoerders roepen in het kader van deze actie ‘Hope’ ook hun klanten op om hun goed hart te tonen en zelf een storting te doen. “We hebben de voorbije dagen al heel wat steunbetuigingen van onze klanten ontvangen”, klinkt het in een mededeling van de importeurs. Meer info is te vinden bij de verdelers van de deelnemende merken. Overigens hebben de merken in Japan zelf ook al heel wat acties ondernomen en hulp geboden. Zo schonk Honda generatoren. (jd)

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.