Salón de París 2010
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Avant-première Range Rover Evoque

Avant-première: Range Rover Evoque

Klasbak

07.07.2010

Land Rover heeft de eerste foto’s vrijgegeven van wat de Range Rover Evoque wordt. Deze kleine SUV moet de BMW X1 beconcurreren.

Range Rover EvoqueDat de Evoque de X1 in het vizier neemt, wordt duidelijk aan het feit dat de Range Rover-badge op de motorkap prijkt: prestige en luxe. Ook leuk is dat de driedeurs nauwelijks afwijkt van de spectaculaire LRX concept, die Land Rover eerder toonde. Alleen de deurgrepen, spiegels en de bodembescherming verschillen.

Debuut in Parijs

Range Rover EvoqueDe Evoque, die op het Salon van Parijs eind september debuteert, zal de eerste voorwielaandrijver van het 4x4 merk-bij-uitstek zijn. In combinatie met de 2.2 turbodiesel met 150 pk, zou die volgens Land Rover al genoegen nemen met gemiddeld 5 l/100 km. De CO2-uitstoot zal minder dan 130 gr/km bedragen. Maar ook echte vierwielaandrijving blijft op het programma staan, zo sust men bij Land Rover.

Meer details volgen later. De prijs is nog niet bekend, maar gezien zijn ‘premium’ positionering zou hij duurder kunnen uitvallen dan een Freelander (vanaf 25.950 euro). De commercialisering staat gepland voor de tweede helft van 2011.

Gallerij: Avant-première Range Rover Evoque

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.