Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Avant-première: Mercedes S-klasse Cabriolet – Eindelijk nog eens gelukt

Jawel, het is al van de jaren ‘80 geleden dat Mercedes nog eens een topklasse cabrio met vier zitplaatsen aanbiedt. De S-klasse cabrio moet de meest comfortabele cabrio van Mercedes worden. Hij is voor het voorjaar.

De Mercedes S-klasse Cabrio debuteert op het Autosalon van Frankfurt. Hier krijgen ook de passagiers achteraan de ‘heteluchtsjaal’ via windstroom onder de hoofdsteun aangeboden. Mercedes belooft dat ook de achterste plaatsen gevrijwaard blijven van turbulentie. Zelfs de armsteunen zijn verwarmd, achteraan beschik je natuurlijk ook over verwarmde zitkussens en volautomatische airco.

De S-klasse cabrio borduurt vanzelfsprekend voort op de Coupé, maar dan met stoffen dak. Zijn inspiratie haalt hij uit de SEC-cabrioversies uit de jaren ’80 en uit de W 111 en W 112 sleeën uit de jaren ’70. Zie je wel, dat alles terugkomt? (sp-x)

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

opel frontera 479

Nieuw: Opel Frontera is terug als compacte stoere SUV (2024)

Autonieuws
P90545211 highRes rimac-technology-cam

BMW’s nieuwste batterijenpartner is… Rimac!

Autonieuws
BRZ-Cup-CAR-BASIC 01

Subaru BRZ Cup Car kost amper 22.500 euro… in Japan

Autonieuws
Ontdek meer