Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Avant-première: Ford Focus Clipper

Avant-première: Ford Focus Clipper

Verlengingen

08.03.2010

Met de Clipper onthulde Ford in Genève nu ook het breakmodel van zijn nieuwe Focus. Maar het is nog tot 2011 wachten voor hij op de markt debuteert.

Samen met C-Max en Grand C-Max is dit al het vijfde model dat we van de nieuwe generatie Focus te zien krijgen, terwijl het eerste nog op de weg moet verschijnen. Die eer is voorbehouden voor de C-Max, tegen het einde van de zomer. In totaal spreekt Ford van zeker 10 modellen op basis van de Focus, die deze keer carrière zal maken in heel de wereld.Ford Focus Clipper

Veel cijfers geeft Ford nog niet vrij over de Clipper, behalve dat hij een goeie 30 centimeter langer is dan een gewone Focus hatchback. In Europa verwacht Ford dat 1 op 3 verkochte Focus’en een Clipper zal zijn.

Ford Focus ClipperDe vier geprogrammeerde benzinemotoren hebben vermogens tussen 105 pk en 180 pk, de vijf TDCi diesels gaan van 95 pk tot 163 pk. Voor de sportieve klanten wordt de 1.6 turbo benzinemotor de aanrader. Hij is beschikbaar met 150 pk of 180 pk, met dank aan de turbo. De directe benzine-inspuiting moet het verbruik binnen de perken houden.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.