Uw goedkoopste autofinanciering

De autolening: gebruiksaanwijzing

Bepaalde autoverkopers bieden renteloze autoleningen aan of leningen met lage maandelijkse afbetalingen. Bekijk deze aanbiedingen, waarachter vaak een aanzienlijke vooruitbetaling of zelfs een bijzonder hoge laatste afbetaling schuilgaat, zorgvuldig. Het kan uiteindelijk interessanter zijn om te onderhandelen over de prijs van uw volgende wagen en een autolening af te sluiten bij uw vaste bank, waar men u kent.

Om te vermijden dat u al te veel schulden maakt, bepaalt de wet dat u niet meer dan 1/3 van uw totale inkomen mag lenen. Indien dit beperkt is, dient u uw budget, en dus ook uw nieuwe wagen aan te passen aan uw terugbetalingscapaciteit van de autolening. AutoScout24 biedt u verschillende voertuigen aan in alle prijscategorieën.

Neem de voorwaarden van de kredietinstellingen aandachtig door. Het kan soms interessanter blijken iets minder of iets meer te lenen om zo de beste rentevoorwaarden voor uw autolening te verkrijgen.

Bepaalde instellingen hebben verschillende voorwaarden, afhankelijk van de aard van de verkoper of van het feit dat u de volledige procedure zonder tussenkomst van het agentschap doorloopt.

Tot slot hebben bepaalde instellingen bijzondere rentevoorwaarden indien de lening wordt afgesloten voor een milieuvriendelijke wagen. En vergeet nooit dat ‘Geld lenen ook altijd geld kost’

De door u gekozen auto:

Geen occasion geselecteerd  


Uitgebreid zoeken